dimarts, 22 de setembre del 2009

INICI

Aquest blog ha estat creat per a poder treballar dins de l'assignatura d'interculturalitat i educació de la Universitat Oberta de Catalunya.
És la primera vegada que treballo utilitzant aquest sistema i vaig una mica perduda, tot i que penso que és molt important la utilització de les TIC com a recurs d'aprenentatge tant per petits com per grans.
Les expectatives personals entorn a aquesta assignatura són altes, penso que l'eix central de l'assignatura està basat en una realitat que tots nosaltres estem vivint com a professionals de l'educació i com a membres de la societat i que és tant canviant i diversa que a vegades costa trobar resposta a les diferents dinàmiques en què et veus immers.
Segons el meu punt de vista la interculturalitat en la educació és un repte que com a professionals hem d'afrontar dia a dia i a vegades és molt difícil arribar a tots els obejctius que et proposes tant sols pel fet que moltes vegades no tens la suficient informació ni recursos per a atendre-la amb èxit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada